информация за автомобили,мнения,разход,впечатления
Онлайн: 104 Начало | Проблеми | Виж мненията | Напиши мнение | Сервизи | Магазини | Ресурси |

Виж още мнения за OPEL ASTRA 

Мнение за OPEL ASTRA GLS 1.6


Марка : Opel
Модел : Astra
Година: 1992 г.
Двигател: 1.6 л.
Гориво  : бензинов
Мощност : 100 к.с.
Километри: 213'000 км.
От тях мои: 67'000 км.
Купе: Комби

MarinovНаписано на: 2009-04-25 11:45:30
последно редактирано на :2009-04-25 11:45:30
последно четено на: 2017-07-24 19:52:57

Aвтора оценява колата си с 8 :
Читателите оценяват това мнение с 7.9: (3745 прегледа / 38 гласувания)

Автомобилът е мой личен.             ЖИВА КАМЕРА

Купих колата като втора употреба преди 4 години. Сега, когато пиша мнението за Opel Astra колата е на 213'000км, от които аз съм направил(a) 67'000 км. Преди купуването на тази кола се имаха предвид като алтернативни варианти и opel,wv,bmw,audi. Карам описания автомобил целогодишно. Колата е с предно предаване и ръчна скоростна кутия.

Основните ми изисквания към един автомобил са:

Надежден,умерено мощен,да не ръждясва.

Причини, поради които купих точно OPEL ASTRA :

добра визия, здрав мотор, голям багажник, евтина поддръжка

Подробности за конкретния автомобил Opel Astra:
Купе: Комби Двигател: бензинов
Впечатления за купето на OPEL ASTRA :
Колата е достатъчно широка и удобна дори за дълъг път. Таблото е здраво за сега,корите на вратите се разхлопаха малко, тавана се одлепи. Осветлението е добро, уредите са удобни и лесно достъпни. Добра видимост. Чистачките можеше да са по-мощни, поради недобро уплътнение на предното стъкло с коша се мокрят постоянно вилките и моторчето. Фаровете са много добри в комбинация с халогените осветяват много добре, ако работиха и късите заедно дългите още по добре. Алуминиеви рефлектори за годините си са доста запазени. Багажникът е повече от достатъчен. Гумените уплътнения са със задоволителни функции.
Впечатления за двигателя/трансмисията, мощност, еластичност, разход на гориво на OPEL ASTRA
Двигателя е много добър, здрав. Няма много мощности, компресия около 1,0. не гори масло, добър разход почти до заводските стойности под 6л/100км (бензин) при 90-100км/ч в градски условия около 9-10л/100км. 8л/100км (газ) извън градско 150-160км/ч. ;10-11л/100км - градско МНОГО СКАПАНИ ГОРИВА НИ ПРОДАВАТ. Къси скорости, влизат малко трудно с междинна газ на места но тръгва и на втора без проблеми
Впечатления за управлението/окачването, стабилност, возия на OPEL ASTRA :
Хубав радиус на завиване, лесно се сгъва, за града (В. Търново) е супер. Спирачките не са от най добрите но ABS ме e спасявавал не веднъж. Лампата ня ABS светва но рядко. Летни гуми 185/60/14 Мишелин-перфектни за първоначално вграждане втора употреба от резервни коплекти. При 120км/ч в завой не поднасят изобщо. Зимни 175/65/14 Корморан-много добри. Тежко купе леко се усуква при неравности. Доста задоволително управление. С по добри амортисьори ще е още по-добре.
Основни недостатъци на OPEL ASTRA :
Веждите са ясни-ръждясват. Под задната броня също. Тавана в задната част също. Рейката се разхлопа след слагане на вериги.
Основни предимства на OPEL ASTRA :
Надежден двигател, добра возия, широко купе и багажник. Броните са много здрави- еластични. Много добро заводско аудио озвучение. Достатъчно място за всички вещи необходими при дълги дестинации (1000км) Немската инженерна мисъл се е представила на добро ниво.
Особености при поддръжката на OPEL ASTRA :
сравнително евтина поддръжка, външни маншони, накрайници, биалетки, гърнета, предни дискове, писов ремък, консумативи.
Бих желал следващата ми кола да бъде: Автомобил от друг производител: Ауди, БМВ

Можете да оцените това мнение за Opel Astra - до колко то Ви е било полезно, дава ли качествена информация за коментираният автомобил, намирате ли го за изчерпателно. Моля съобразявайте се с факта, че ОЦЕНЯВАТЕ МНЕНИЕТО, А НЕ КОЛАТА!

Оценяването става като изберете оценка за мнението във формата отдолу и натиснете бутона [Гласувай]. Системата е десетобална, като ниските оценки са лоши, а високите добри.
Убийте автора «
» Отлично        
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
 

Виж още мнения за OPEL ASTRA 
© avtomobili.info 2004- 2017 Find us on Google+ За реклама   Контакт